Attentin ADHD Medicin

 

Attentin heter en ny ADHD Medicin som ADHD Center tagit upp, på grund av att Attentin trotts att det i sak inte är någon nyhet alls utan samma verksamma beståndsdel som i Metamina ändå har en fördel, läkaren slipper lägga så mycket tid på pappersarbete med att söka licens etc och kan därför lägga mer tid på patienten.

Attentin Metamina Dexamfetamin

Attentin Metamina 5 mg Dexamfetamin

Annars är ADHD Medicin också vad det brukar vara, det vill säga Concerta och Ritalin som vanligaste vara. De fungerar tack vare den verksamma beståndsdelen Metylfenidat. Och efter att ha sett de tidiga analyserna av Concerta i bakgrundsbelysning på jakt efter skumma element så tror jag att många länge varit spända på att se fortsättningen. Därför kommer nu en extra dryg Concerta analyseras från youtube del fem och sex.

 

Concerta analyseras 5 med sin verksamma beståndsdel Metylfenidat

Vad sägs visst har Metylfenidat nya ansikten rent kristallint

 

i Scoopet

Concerta analyseras 6 tas några nya aspekter av genomlysningen upp. Varsågoda.

Vi hoppas att ingen känt sig nedslagen av att faktum tagit sig upp.

Attentin Metamina 5 mg

Attentin

Hur ser en Attentin 5 mg egentligen ut? Här ser vi med en femkrona och en tia som jämförelse. Tabletten är försedd med ett kors som har en djupgående reliefverkan.

Attentin ADHD Medicin

ADHD Medicin

Överst Attentin 5 mg till vänster, till höger Metamina 5 mg på en ask Attentin. Längre ned syns 10 mg Ritalin kartong och karta.  Den medicinska effekten av bägge beredningar ska vara relativt identisk då den verksamma beståndsdelen är densamma det vill säga dexamfetamin.

 

Märkt , ,
%d bloggare gillar detta: