ADHD Mitt Huvud är som en torktumlare


Tack vare ADHD Center på Youtube & ADHD Center: DAMP ADD NU! har vi nu äran att visa : ADHD Mitt Huvud är en torktumlare.

Många av oss har eller lever med någon som har ADHD eller ADD. Många fängslade för våldsbrott har diagnosen. Många andra märker att något inte stämmer eller att de inte är som andra. Men måste det verkligen vara så? Eller går det att göra något bra av sina förutsättningar?

Hur är det egentligen att leva med ADHD och hur möter samhället personer med ADHD? Om man misslyckas tidigt i skolan så kanske man inte får det största och mest gedigna förtroendet för vuxna, borde man egentligen ha det? Vi människor är alla olika och ADHD är en del utav olikheterna. Möt Bandyspelare Per Fosshaug som tillsammans med journalisten Annika Sundbaum-Melin m.fl. berättar om sina liv. Dessutom berättar två av världen s främsta experter på ADHD  om sina erfarenheter, vi möter professor Christopher Gillberg som slagits hyperaktivt för andras rättigheter, samt Professor Russell A Barkley.

På frågan om han blev förvånad över att få diagnosen adhd svarar Pelle:

– Ja faktiskt. Samtidigt hade jag ju förstått att någonting inte stämde. Men med Hybris, våldsamma humörsvängningar och inte ens en sekund mellan tanke och handling, så beskriver Fosshaug själv sådant som han nu kan förklara med sjukdomen, samtidigt som han är mycket noga med att inte försöka gömma sig bakom diagnosen ADHD
– Våra handlingar är ju fortfarande våra egna, säger bandystjärnan.

Mer ADHD Film & Video med NPF smaksättning hos ADHD och ADD.

Flickr ADHD Center hälsar bildat.

Märkt , , , ,

En tanke på “ADHD Mitt Huvud är som en torktumlare

  1. […] Ny juste videokanal på YouTube ADHD Center, som jag såg precis nyss tack vare att ADHD Center på wordpress som visar hela filmen Mitt huvud är en torktumlare. […]

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: